another transitional space

90B207AE-E91C-424D-BB38-C8F968AE9851

The hanging straw hats, the long bench, the large mirror (for straightening our hat), and the freshly clipped flowering branches in the white pail suggest that this space is one where we make the transition from indoors to outdoors and visa versa. Like most transitional spaces (even the much fancier butler’s pantry from last post), it is utilitarian in nature, but also quite pleasant. This one, a mudroom or back entry hall from Martha Stewart Magazine, is spare and minimal and bright and has a touch of the Swedish country style in its look, with its unadorned windows, simple rustic mirror, painted floors and exposed beams, and the elegant wooden bench with Gustavian lines.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s